Jachtbouw Loedeman

Op het Jachtcenter in Elburg, met zijn uitstekende facaliteiten is Jachtbouw Loedeman gevestigd. Naast onze uitgebreide watersportwinkel hebben wij een schitterende werkplaats. In deze werkplaats kunne wij schepen tot 30 meter, met een maximum gewicht van 100 ton plaatsen. Vanaf onze werkvloer kunnen direct op de schepen om daar onze werkzaamheden uit te voeren.

Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren.

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave

De geschiedenis van Jachtbouw Loedeman

In 1978 starte Dhr. A. Loedeman op Jachtcenter Elburg met de bouw van de Gouwzee. De Gouwzee, een ontwerp van Pieter Beeldsnijder bouwde hij daarvoor ook al bij Jachtwerf Petersen in Harderwijk. Na de bouw van 2 schepen is Jachtbouw Loedeman zich gaan richten op reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen. Dit kwam ondermeer door de snelle groei van Jachtcenter Elburg. Naast reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen bouwt Jachtbouw Loedeman nog steeds complete casco's af. Het interieur van een schip kan op veel verschillende manieren worden afgebouwd. Bij Jachtbouw Loedeman heeft de klant wat dat beteft ook alle vrijheid. De ideeën van de klant in combinatie met de jaren lange ervaring van Jachtbouw Loedeman zorgt voor een schitterend resultaat.

Nieuw bouw van uw schip.

Vanaf de oprichting van Loedeman Jachtbouw hebben wij ons al bezig gehouden met de afbouw van een compleet schip. In de meeste gevallen had de eigenaar al een ontwerp, en aan de hand van dit ontwerp het casco al laten bouwen.

Als u een schip wilt laten bouwen geheel naar uw eigen wensen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Samen met u zoeken wij een ontwerper die het schip tekent en engineerd. Daarna kunnen wij uw schip bouwen, al dan niet onder begeleiding van de ontwerper. Volg hier de afbouw van een Traveler 47 waar wij in Januarie 2015 mee zijn gestart

Afbouw Casco PBX

De contacten met Pieter Beeldsnijder zijn gebleven. Onder zijn begeleiding en met behulp van zijn tekeningen hebben wij een schitterende bakdekkruiser afgebouwd. Het interieur is uitgevoerd met whitewax eiken geacentueerd met wenge.

Leest verder bij portfolioJachtbouw Loedeman
J.P. Broekhovenstraat 23
8081 HB Elburg
T +31 (0) 525 682 667
F +31 (0) 525 682 942
info@jachtbouwloedeman.nl