Werkplaats

Jachtcenter Elburg wordt gevormd door 6 gespecialiceerde bedrijven. Dit zorgt er voor dat u op het Jachtcenter voor het totaal onderhoud terecht kunt. Naast onze schitterende watersport winkel, hebben wij een uitgebreide testbank voor Webasto verwarming. Zowel de luchtverwarming als de waterstations kunnen wij nu zelf in onze werkplaats testen en repareren. Op het Jachtcenter hebben wij een grote goed uitgeruste hout werkplaats. In deze werkplaats kunnen wij schepen tot 30meter plaatsen met een maximum gewicht van 100 ton. In deze onze werkplaats staan de schepen waar wij reparatie en onderhoud aan doen. Of het nu gaat om het repareren van een teakdek of het vernieuwen van een Interieur u kunt er voor bij ons terecht.

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave

Onderhanden werk

In Januari zijn wij begonnen met de complete afbouw van een casco. Dit casco in ontworpen door Martin Bekenbrede en gelast door Blom-Aak in Hindeloopen.

Samen met Kroezenscheepstechniek verzorgen wij de complete afbouw. Door eigenaar is nauw betrokken bij deze afbouwJachtbouw Loedeman
J.P. Broekhovenstraat 23
8081 HB Elburg
T +31 (0) 525 682 667
F +31 (0) 525 682 942
info@jachtbouwloedeman.nl